YENİ YATIRIM BÜTÇESİ

YENİ YATIRIM BÜTÇESİ

Ankete katılanların %80'i jeneratör ve asansörler için onay vermesine rağmen yeterli sayı elde edilemediği için yatırım bütçesi uygulamasına bir müddet için ara vermiştik.

Anket yapmamızdaki temel düşüncemiz; yasaların bize verdiği yetkiyi kullanmak yerine ; kat maliklerimizin katılımına dayandırılan demokratik bir yöntem ve uygulamayla şeffaf ve kolektif bir süreç oluşturarak bu yatırımları gerçekleştirmekti. Fakat maalesef istenilen düzeyde katılım sonucu elde edilemedi.

Blok bilgilendirme toplantılarında bu konu da tartışmaya açılarak görüşülmüş, toplantıya katılan kat maliklerimiz ankete katılımın yeterli düzeyde olmamasının nedeninin sitemizdeki kiracı sayısının fazlalığından kaynaklandığı ve bu nedenle anket sonuçlarının reel olmadığını  dile getirmişlerdir.

Kiracıların fazlalığı yada duyarsız kat malikleri nedeniyle sitemizin en temel ihtiyaçları arasında yer alan jeneratör, asansör, su deposu gibi yatırımların mutlak suretle yapılması gerektiğini ve bu amaç doğrultusunda revize bir yatırım bütçesi hazırlayarak en kısa sürede yürürlüğe koymamızı talep etmişlerdir.

Bu anlamda söz konusu yatırımların yapılması konusundaki aciliyet ve gereklilik hepimizce bilinmekte ve her geçen gün kendisini daha yakıcı bir şekilde hissettirdiği için en kısa sürede yönetimimizce yeni bir yatırım planı hazırlanarak doğrudan uygulamaya konulacaktır.

Bilgilerinize sunarız.